”Ende nuk kemi filluar në Ukrainë”, Putin: Perëndimi le të provojë të na mundë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 13:48

”Ende nuk kemi filluar në Ukrainë”, Putin: Perëndimi le të provojë të na mundë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 13:48

Presidenti Vladimir Putin paralajmëroi se fushata ushtarake në Ukrainë nuk kishte filluar ende seriozisht dhe sfidoi Perëndimin të provonte ta mundte Rusinë ne fushëbetejë. Edhe pse shprehu gatishmëri për dialog, Putin tha se zvarritja e konfliktit po I zbehte mundësitë për marrëveshje.

”Ende nuk kemi filluar në Ukrainë”, Putin: Perëndimi le të provojë të na mundë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 13:48

Presidenti Vladimir Putin paralajmëroi se fushata ushtarake në Ukrainë nuk kishte filluar ende seriozisht dhe sfidoi Perëndimin të provonte ta mundte Rusinë ne fushëbetejë. Edhe pse shprehu gatishmëri për dialog, Putin tha se zvarritja e konfliktit po I zbehte mundësitë për marrëveshje.