“Ëndrra amerikane”, jeta dhe puna në Amerikë, si ndryshon nga Shqipëria

Publikuar më: 14/6/2022, ora 09:47

“Ëndrra amerikane”, jeta dhe puna në Amerikë, si ndryshon nga Shqipëria

Publikuar më: 14/6/2022, ora 09:47

Eris Bleta jeton në SHBA, ku la pas në Shqipëri punën e tij si “grafic desing” në gazetat më në zë të vendit dhe më pas në fushën e IT-së. Si shumëkush, e ka nisur historinë e tij të emigrimit nga punët më pak të paguara dhe pa lidhje me profesionin e tij, ndërsa sot është i punësuar nga një kompani që udhëheq botën e internetit.

“Ëndrra amerikane”, jeta dhe puna në Amerikë, si ndryshon nga Shqipëria

Publikuar më: 14/6/2022, ora 09:47

Eris Bleta jeton në SHBA, ku la pas në Shqipëri punën e tij si “grafic desing” në gazetat më në zë të vendit dhe më pas në fushën e IT-së. Si shumëkush, e ka nisur historinë e tij të emigrimit nga punët më pak të paguara dhe pa lidhje me profesionin e tij, ndërsa sot është i punësuar nga një kompani që udhëheq botën e internetit.