“Ëndrra e një nate vere”, premiera e regjisores Armela Demaj

“Ëndrra e një nate vere” nga William Shakespeare u ngjit në skenën e Teatrit të Metropolit ditën e premte në kryeqytet, duke sjellë këtë komedi klasike me një prekje moderne. Regjisorja Armela Demaj dhe një nga aktorët e kësaj premiere ishin të ftuar në “Dita jonë”, për të na treguar më shumë rreth kësaj shfaqjeje ambicioze.