Ëndrrat e Roshit: La Liga dhe Botërori 2022

Raketa kuqezi, që u shndërrua në njeriun asist. Odise Roshi ishte një prej protagonistëve të mëdhenj të Kombëtares në kualifikuesete Euro 2020, edhe pse shpesh herë nuk u aktivizua në pozicionin e tij natyral, madje u improvizua edhe si mbrojtës.