Energjia 42 lekë mbi 800 kWh, debate në Kuvend

Publikuar më: 8/9/2022, ora 11:49

Energjia 42 lekë mbi 800 kWh, debate në Kuvend

Publikuar më: 8/9/2022, ora 11:49

Në Seancën e kësaj të enjteje në Kuvend, Kryeministri Rama foli për paketën antikrizë dhe krizën e energjisë. Ai përsëriti se mbi 800 kWh, energjia do të paguhet me 42 lekë. Kjo solli reagimin e opozitës. Deputeti i Helidon Bushati tentoi të reagonte nga vendi, por ju tërhoq vëmendja nga kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, se po shkelte rregulloren.

Energjia 42 lekë mbi 800 kWh, debate në Kuvend

Publikuar më: 8/9/2022, ora 11:49

Në Seancën e kësaj të enjteje në Kuvend, Kryeministri Rama foli për paketën antikrizë dhe krizën e energjisë. Ai përsëriti se mbi 800 kWh, energjia do të paguhet me 42 lekë. Kjo solli reagimin e opozitës. Deputeti i Helidon Bushati tentoi të reagonte nga vendi, por ju tërhoq vëmendja nga kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, se po shkelte rregulloren.