Energjia dhe paketa e rezistencës, socialistët kërkojnë masa për kufizime në përdorim

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:42

Energjia dhe paketa e rezistencës, socialistët kërkojnë masa për kufizime në përdorim

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:42

Kriza energjetike në rang global ka shtrenjtuar çmimin e saj në bursë gjatë muajve të fundit, ndërsa qeveria ka paralajmëruar edhe ndryshim të çmimit për konsumatorët familjarë që harxhojnë mbi 800Kë/h në muaj.

Energjia dhe paketa e rezistencës, socialistët kërkojnë masa për kufizime në përdorim

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:42

Kriza energjetike në rang global ka shtrenjtuar çmimin e saj në bursë gjatë muajve të fundit, ndërsa qeveria ka paralajmëruar edhe ndryshim të çmimit për konsumatorët familjarë që harxhojnë mbi 800Kë/h në muaj.