Energjia do të paguhet më shtrenjtë, cilat familje preken? Skema e tarifimit të energjisë

Publikuar më: 23/9/2022, ora 21:26

Energjia do të paguhet më shtrenjtë, cilat familje preken? Skema e tarifimit të energjisë

Publikuar më: 23/9/2022, ora 21:26

Sa u kushton sot kompanive energjetike 1 kilovat/orë energji dhe me çfarë çmimi ua shesin familjarëve dhe bizneseve.

Energjia do të paguhet më shtrenjtë, cilat familje preken? Skema e tarifimit të energjisë

Publikuar më: 23/9/2022, ora 21:26

Sa u kushton sot kompanive energjetike 1 kilovat/orë energji dhe me çfarë çmimi ua shesin familjarëve dhe bizneseve.