Energjia me fasha, Balluku: Gati studimi, janë identifikuar familjet që konsumojnë mbi 800 kw/h

Publikuar më: 31/8/2022, ora 19:47

Energjia me fasha, Balluku: Gati studimi, janë identifikuar familjet që konsumojnë mbi 800 kw/h

Publikuar më: 31/8/2022, ora 19:47

Qeveria ka kryer studimin dhe ka identifikuar tashmë familjet që do të preken nga rikthimi i tarifimit të energjisë elektrike. Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, pas mbledhjes së qeverisë njoftoi se në tavolinë janë hedhur disa variante të tarifimit për familjet që konsumojnë mbi 800 kw/h.

Energjia me fasha, Balluku: Gati studimi, janë identifikuar familjet që konsumojnë mbi 800 kw/h

Publikuar më: 31/8/2022, ora 19:47

Qeveria ka kryer studimin dhe ka identifikuar tashmë familjet që do të preken nga rikthimi i tarifimit të energjisë elektrike. Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, pas mbledhjes së qeverisë njoftoi se në tavolinë janë hedhur disa variante të tarifimit për familjet që konsumojnë mbi 800 kw/h.