Enigma e Brukselit, çfarë do të kumtojë Vuçiç kaq të rëndësishme?

Publikuar më: 18/8/2022, ora 19:36

Enigma e Brukselit, çfarë do të kumtojë Vuçiç kaq të rëndësishme?

Publikuar më: 18/8/2022, ora 19:36

Politologu Gurakuç Kuçi ishte i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN për të komentuar takimin mes kryeministrit Kurti dhe presidentit serb, Vuçiç në Bruksel dhe çfarë pritet pas tij.