Enkeleda Hoxha, GJKKO për të 8-ën herë rrëzon kërkesën e gjyqtares për lehtësim masash

Gazetari Armand Bajrami jep detaje për vendimin Gjykatës së Posacme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar ndaj gjykatëses.

  • LAJMI I FUNDIT | Lëkundje tërmeti ndihen në Tiranë
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti raportohet të jetë i magnitudës 3,9
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti, 24 kilometra në verilindje të Tiranës, me thellësi 10 km