Enno Bozdo: Ditë revoltuese, “këmbana e fundit” e tjetërsimit të Tiranës

Enno Bozdo, thpotë për A2 se mungon një qëndrim zyrtar të Partisë Demokratike, dhe se do të pritet fillimisht mbledhja e grupit parlamentar dhe kryesisë.
“Situata është trishtuese dhe revoltuese. Si njeri i rritur në Tiranë është copëtimi i memories historike.
Te një ndërtesë që mban vlerë për historinë që përfaqëson, nga ana tjetër është ditë refleksioni, ndoshta këmbana e fundit e alarmit për një qytet që është tashmë tjetërsuar. Kemi të bëjmë me një zhbërje të historisë së Shqipërisë.