Eno Peçi nderohet me Çmimin Austriak për Shkencë dhe Art

Balerini i pare shqiptar që performoi në Koncertin e Vjenës, është vlerësuar me çmimin e parë për arritjet në art. Eno Peçi, tanimë nuk korr suksese vetëm si balerin, por edhe me koreografitë e realizuara prej tij.