“Epidemia e heshtur”: Një në dy gra dhe një në katër burra të prekur nga osteoporoza

Publikuar më: 20/10/2021, ora 16:34

“Epidemia e heshtur”: Një në dy gra dhe një në katër burra të prekur nga osteoporoza

Publikuar më: 20/10/2021, ora 16:34

Epidemi e heshtur, kështu njihet ndryshe sëmundja e Osteoporozës. Mjekët reumatologë këshillojnë qytetarët të mos neglizhojnë asnjë shqetësim si dhe të tregojnë kujdes me stilin e jetesës.

“Epidemia e heshtur”: Një në dy gra dhe një në katër burra të prekur nga osteoporoza

Publikuar më: 20/10/2021, ora 16:34

Epidemi e heshtur, kështu njihet ndryshe sëmundja e Osteoporozës. Mjekët reumatologë këshillojnë qytetarët të mos neglizhojnë asnjë shqetësim si dhe të tregojnë kujdes me stilin e jetesës.