Epidemiologët: Ministria të shpallë masat, nuk duhet të shtyhet mësimi

Kur ka mbetur më pak se një muaj nga data zyrtare e fillimit të shkollës dhe ende nuk dihet si do të zhvillohet mësimi, epidemiologët thyejnë heshtjen.