Epoka e informacionit, forumi botëror debaton sfidat e demokracisë – A2

Epoka e informacionit, forumi botëror debaton sfidat e demokracisë

A është demokracia në rrezik në epokën e informacionit? Kjo është tema e Forumit Botëror për Demokracinë, i cili zhvillohet midis 6 dhe 8 nëntorit në Strasburg të Francës këtë vit.

Gazetarja e A2, Klementina Cenkollari, po ndjek nga afër zhvillimet e forumit në Strasburg. Në Dita Jonë, ajo dha detaje nga ky forum.