“Epoka e sporteleve” drejt fundit, hapi i guximshëm i “E-qeverisjes” kap të papërgatitur personat e moshuar

Publikuar më: 1/5/2022, ora 13:25

“Epoka e sporteleve” drejt fundit, hapi i guximshëm i “E-qeverisjes” kap të papërgatitur personat e moshuar

Publikuar më: 1/5/2022, ora 13:25

Nisur nga kjo e diel, pothuajse të gjitha shërbimet publike do të mund të merren vetëm nëpërmjet portalit qeveritar, “E-Albania”. Qeveria vlerëson se kalimi i ofrimit të shërbimeve publike nga fizikisht në “online” do të parandalojë korrupsionin si dhe do të reduktojë kohën e marrjes së dokumenteve. Por ky hap i guximshëm i kalimit nga fizikja në elektronike, e gjen një pjesë të popullatës të papërgatitur.

“Epoka e sporteleve” drejt fundit, hapi i guximshëm i “E-qeverisjes” kap të papërgatitur personat e moshuar

Publikuar më: 1/5/2022, ora 13:25

Nisur nga kjo e diel, pothuajse të gjitha shërbimet publike do të mund të merren vetëm nëpërmjet portalit qeveritar, “E-Albania”. Qeveria vlerëson se kalimi i ofrimit të shërbimeve publike nga fizikisht në “online” do të parandalojë korrupsionin si dhe do të reduktojë kohën e marrjes së dokumenteve. Por ky hap i guximshëm i kalimit nga fizikja në elektronike, e gjen një pjesë të popullatës të papërgatitur.