Erdogan bllokon zgjerimin e NATO-s para takimit me Putin

Publikuar më: 18/7/2022, ora 20:20

Erdogan bllokon zgjerimin e NATO-s para takimit me Putin

Publikuar më: 18/7/2022, ora 20:20

Turqia kërcënon të bllokojë anëtarësimin e Suedisë dhe Finlandës në NATO. Presidenti Recep Tayyip Erdogan u kërkoi vendeve nordike që të përmbushin kushtet e marrëveshjes së arritur në Madrid, pasi në të kundërt, procesi do të ngrihet.

Erdogan bllokon zgjerimin e NATO-s para takimit me Putin

Publikuar më: 18/7/2022, ora 20:20

Turqia kërcënon të bllokojë anëtarësimin e Suedisë dhe Finlandës në NATO. Presidenti Recep Tayyip Erdogan u kërkoi vendeve nordike që të përmbushin kushtet e marrëveshjes së arritur në Madrid, pasi në të kundërt, procesi do të ngrihet.