Erdogan mbledh qeverinë e re, ministrat betohen edhe përpara Ataturkut

Publikuar më: 6/6/2023, ora 17:33

Erdogan mbledh qeverinë e re, ministrat betohen edhe përpara Ataturkut

Publikuar më: 6/6/2023, ora 17:33

Presidenti i Turqisë, Tayyip Erdogan mbajti mbledhjen e qeverisë së re pas ceremonisë së betimit për mandatin e tij të tretë në krye të vendit. Ministrat e rinj dhe zyrtarë të tjerë të lartë vizituan më parë dhe mauzoleumin e Mustafa Kemal Ataturk, i cili konsiderohet si themelues të Republikës moderne turke.

Erdogan mbledh qeverinë e re, ministrat betohen edhe përpara Ataturkut

Publikuar më: 6/6/2023, ora 17:33

Presidenti i Turqisë, Tayyip Erdogan mbajti mbledhjen e qeverisë së re pas ceremonisë së betimit për mandatin e tij të tretë në krye të vendit. Ministrat e rinj dhe zyrtarë të tjerë të lartë vizituan më parë dhe mauzoleumin e Mustafa Kemal Ataturk, i cili konsiderohet si themelues të Republikës moderne turke.