Erdogan ndjek stërvitjen e madhe ushtarake dhe paralajmëron Greqinë: Të shmangë veprimet për të cilat mund të pendohet

Publikuar më: 9/6/2022, ora 15:52

Erdogan ndjek stërvitjen e madhe ushtarake dhe paralajmëron Greqinë: Të shmangë veprimet për të cilat mund të pendohet

Publikuar më: 9/6/2022, ora 15:52