Erdogan: Putin dëshiron t’i japë fund luftës. Të gjitha territoret e pushtuara t’i kthehen Ukrainës

Publikuar më: 20/9/2022, ora 16:09

Erdogan: Putin dëshiron t’i japë fund luftës. Të gjitha territoret e pushtuara t’i kthehen Ukrainës

Publikuar më: 20/9/2022, ora 16:09

Vladimir Putin dëshiron t’i japë fund luftës në Ukrainë, sa me shpejt. Kështu mendon presidenti turk Rexhep Recep Tayyip Erdogan, i cili foli në një intervistë për rrjetin televiziv amerikan PBS. “Në Uzbekistan u takova me presidentin Putin dhe pata një diskutim shumë të thellë me të. Dhe kuptova se realisht ata po kërkojnë ta mbyllin sa më shpejt luftën”, tha Erdogan.

Erdogan: Putin dëshiron t’i japë fund luftës. Të gjitha territoret e pushtuara t’i kthehen Ukrainës

Publikuar më: 20/9/2022, ora 16:09

Vladimir Putin dëshiron t’i japë fund luftës në Ukrainë, sa me shpejt. Kështu mendon presidenti turk Rexhep Recep Tayyip Erdogan, i cili foli në një intervistë për rrjetin televiziv amerikan PBS. “Në Uzbekistan u takova me presidentin Putin dhe pata një diskutim shumë të thellë me të. Dhe kuptova se realisht ata po kërkojnë ta mbyllin sa më shpejt luftën”, tha Erdogan.