Erë dhe dallgëzim mbi 5 ballë në det të hapur, sërish rrebeshe në veriperëndim

Publikuar më: 29/9/2022, ora 08:06

Erë dhe dallgëzim mbi 5 ballë në det të hapur, sërish rrebeshe në veriperëndim

Publikuar më: 29/9/2022, ora 08:06

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja

Erë dhe dallgëzim mbi 5 ballë në det të hapur, sërish rrebeshe në veriperëndim

Publikuar më: 29/9/2022, ora 08:06

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja