Erëra me 130 km/h, 4 viktima dhe 19 të plagosur në Turqi

Publikuar më: 29/11/2021, ora 18:01

Erëra me 130 km/h, 4 viktima dhe 19 të plagosur në Turqi

Publikuar më: 29/11/2021, ora 18:01

Katër persona humbën jetën dhe 19 të tjerë u plagosën në Stamboll, për shkak të motit të keq me erëra ekstreme në qytetin më të madh të Turqisë dhe rajonet përreth tij. Sipas zyrës së guvernatorit, mes viktimave ishte edhe një shtetas i huaj, ndërsa paralajmëroi se erërat e forta me shpejtësi deri në 130 km në orë do të vazhdojnë edhe të martën. Erërat kanë rrëzuar pjesë të ndërtesave, duke përfshirë pllaka betoni nga çatitë dhe muret. Në pamjet e transmetuara shihen këmbësorë duke shpëtuar nga mbeturinat që fluturojnë nga era.

Erëra me 130 km/h, 4 viktima dhe 19 të plagosur në Turqi

Publikuar më: 29/11/2021, ora 18:01

Katër persona humbën jetën dhe 19 të tjerë u plagosën në Stamboll, për shkak të motit të keq me erëra ekstreme në qytetin më të madh të Turqisë dhe rajonet përreth tij. Sipas zyrës së guvernatorit, mes viktimave ishte edhe një shtetas i huaj, ndërsa paralajmëroi se erërat e forta me shpejtësi deri në 130 km në orë do të vazhdojnë edhe të martën. Erërat kanë rrëzuar pjesë të ndërtesave, duke përfshirë pllaka betoni nga çatitë dhe muret. Në pamjet e transmetuara shihen këmbësorë duke shpëtuar nga mbeturinat që fluturojnë nga era.