Erion Kristo: Në rast se ne integrohemi, partitë politike disintegrohen

Erion Kristo, pedagog dhe aktivist i shoqërisë civile, deklaroi në studion e Ditari në A2 se Shqipëria jo vetëm që është herët për Evropën, por nuk ka fare lidhje me të.