Ermal Hasimja: Rikthimi i Berishës do të sillte zymtësi për PD

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 21:45

Ermal Hasimja: Rikthimi i Berishës do të sillte zymtësi për PD

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 21:45

Pedagogu dhe politologu Ermal Hasimja i ftuar në Absolut 4 në A2CNN ka folur për situatën politike ku ndodhet aktualisht Partia Demokratike.