Ervin Bushati: Agjenda e opozitës, ndoshta e financuar nga forca që nuk e duan BE-në

Ervin Bushati, deputet i Partisë Socialiste, i ftuar në “Ditari” në A2 CNN, lëshoi akuza të forta ndaj opozitës duke thënë se agjenda e saj “është një agjendë antikombëtare, e sinkronizuar në të gjithë Ballkanin, me sisteme ruse molotov për të djegur dhe ndoshta e financuar nga forca që nuk e duan NATO-n, BE-në dhe politikën perëndimore”.