Ervin Koçi: Nga e marta ka ndryshuar politika e Ramës ndaj Brukselit

Publikuar më: 21/7/2022, ora 22:26

Ervin Koçi: Nga e marta ka ndryshuar politika e Ramës ndaj Brukselit

Publikuar më: 21/7/2022, ora 22:26

Gazetari i A2 CNN, Ervin Koçi, komentoi ditën historike të së martës, ku Shqipëria hapi zyrtarisht negociatat dhe politikën e Ramës nga e marta e në vazhdim, e cila sipas tij ka ndryshuar kundrejt Brukselit.

Ervin Koçi: Nga e marta ka ndryshuar politika e Ramës ndaj Brukselit

Publikuar më: 21/7/2022, ora 22:26

Gazetari i A2 CNN, Ervin Koçi, komentoi ditën historike të së martës, ku Shqipëria hapi zyrtarisht negociatat dhe politikën e Ramës nga e marta e në vazhdim, e cila sipas tij ka ndryshuar kundrejt Brukselit.