“Është e shkruar në yje”, astrologët lexojnë fatin e bebes mbretërore – A2

“Është e shkruar në yje”, astrologët lexojnë fatin e bebes mbretërore

Mediat britanike janë mahnitur krejtësisht pas bebes mbretërore, aq sa kanë vënë baste publike nëse do të jetë djalë apo vajzë. Por teksa pritet që Meghan Markle të sjellë në jetë fëmijën e saj të parë me princin Harry, tabloidet dhe televizionet britanike, sjellin histori nga më të pabesueshmet rreth pritshmërive për princin apo princeshën e ardhshme, jo vetëm për emrin më të kuotuar por edhe sesi do të jetë ai ose ajo, në tipare apo personalitet.