Esmeralda Keshi në KLP, prokurorët zëvendësojnë anëtarin që ngeci në vetting – A2

Esmeralda Keshi në KLP, prokurorët zëvendësojnë anëtarin që ngeci në vetting

Ish drejtuesja e prokurorisë Dibër, Esmeralda Keshi u zgjodh me 133 vota, nga 253, anëtarët e Këshillit të Lartë të Prokurorisë. Vendi vakant në këshill, që pritet të emërojë dhe kreun e akuzës, është plotësuar me një anëtar të munguar prej javësh.