ETIAS hyn në fuqi në fund të 2022. Gambert: Jepet për 3 vjet, kushton 7 euro dhe falas

Nëndrejtori i seksionit politik të BE-së në Shqipëri, Silvian Gambert, ka sqaruar në studion e “Dita jonë” në A2, për sistemin ETIAS që do të hyjë në fuqi në fund të viti 2022, për zonën Shengen. Autorizimi është trevjeçar, kushton 7 euro dhe është falas për të rinjtë dhe të moshuarit dhe nuk ka lidhje me sistemin e vizave apo me kushtet e reja.