Etiketimi “KÇK” i Ramës reagojnë gjyqtarët: Kërcënim ndaj pavarësisë së gjyqësorit – A2

Etiketimi “KÇK” i Ramës reagojnë gjyqtarët: Kërcënim ndaj pavarësisë së gjyqësorit

“Do të reagojmë me forcë ndaj prokurorvë dhe gjykatësve që nuk e kanë kaluar vetting-un, që e dinë që nuk e kalojnë dhe që kanë nxjerrë edhe togfjalëshin KÇK, kap çfarë të kapësh”. Kështu shprehej në datën 9 shtator kryeministri Edi Rama në fjalën e tij në Kuvend.