Etleda Çiftja në SPAK, gjyqtarja e KPK akuzohet për falsifikim dhe deklarim të rremë

Publikuar më: 4/6/2022, ora 12:40

Etleda Çiftja në SPAK, gjyqtarja e KPK akuzohet për falsifikim dhe deklarim të rremë

Publikuar më: 4/6/2022, ora 12:40

Gazetari Armand Bajrami jep detaje mbi lëvizjen e re të Prokurorisë së Posaçme.