EULEX dhe “Specialja” kontrolle në banesat e heronjve në Kosovë

Publikuar më: 12/9/2023, ora 16:48

EULEX dhe “Specialja” kontrolle në banesat e heronjve në Kosovë

Publikuar më: 12/9/2023, ora 16:48

Zyrtarët e EULEX-it dhe të Prokurorisë Speciale në Kosovë kryen kontrolle në banesat e heronjve të luftës së UÇK-së në Prishtinë. Familjarët e dëshmorëve Bahri dhe Fahri Fazliu, njoftuan se gjatë bastisjeve, janë marrë disa dokumente dhe se operacioni është kryer me urdhër të Gjykatës Speciale në Hagë.

EULEX dhe “Specialja” kontrolle në banesat e heronjve në Kosovë

Publikuar më: 12/9/2023, ora 16:48

Zyrtarët e EULEX-it dhe të Prokurorisë Speciale në Kosovë kryen kontrolle në banesat e heronjve të luftës së UÇK-së në Prishtinë. Familjarët e dëshmorëve Bahri dhe Fahri Fazliu, njoftuan se gjatë bastisjeve, janë marrë disa dokumente dhe se operacioni është kryer me urdhër të Gjykatës Speciale në Hagë.