Euro 2020, Nexhipi dhe Osmani bëjnë parashikimin për Grupin B

Përditësuar më: 14/6/2021, ora 12:08

Euro 2020, Nexhipi dhe Osmani bëjnë parashikimin për Grupin B

Përditësuar më: 14/6/2021, ora 12:08

Ish-futbollistët Nderim Nexhipi dhe Tefik Osmani analizuan pretendentët për të kaluar Grupin B.