Euro bie sërish, frenohet forcimi i dollarit

Publikuar më: 13/7/2022, ora 16:26

Euro bie sërish, frenohet forcimi i dollarit

Publikuar më: 13/7/2022, ora 16:26

Euro ka shënuar një tjetër rënie në tregun tonë të këmbimit, ndërkohë që është frenuar forcimi i dollarit. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, monedha europiane ka zbritur në 117,3 lekë, duke humbur 0,25 lekë kundrejt një dite më parë dhe duke shënuar kështu një rekord të ri në rënie.

Euro bie sërish, frenohet forcimi i dollarit

Publikuar më: 13/7/2022, ora 16:26

Euro ka shënuar një tjetër rënie në tregun tonë të këmbimit, ndërkohë që është frenuar forcimi i dollarit. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, monedha europiane ka zbritur në 117,3 lekë, duke humbur 0,25 lekë kundrejt një dite më parë dhe duke shënuar kështu një rekord të ri në rënie.