Euro bie sërish, frenohet rritja e dollarit

Publikuar më: 13/7/2022, ora 14:44

Euro bie sërish, frenohet rritja e dollarit

Publikuar më: 13/7/2022, ora 14:44

Për të ditën dytë radhazi, euro dhe dollari këmbehen thuajse në të njëjtat nivele, me ndryshimin që sot të dy monedha kanë humbur terren, dollari më shumë. Si shpjegohet kjo? Çfarëdo të thotë për një europian barazimi me dollarin, për një amerikan barazimi me euron dhe për një shqiptar, që I përdor të dy monedhat, por kryesisht euro, ku sytë I kanë nga remitancat, pra paratë e emigrantëve? E ftuar në Ditarin e A2 CNN, Producentja Ekzekutive për Biznesin, Aurora Sulçe.

Euro bie sërish, frenohet rritja e dollarit

Publikuar më: 13/7/2022, ora 14:44

Për të ditën dytë radhazi, euro dhe dollari këmbehen thuajse në të njëjtat nivele, me ndryshimin që sot të dy monedha kanë humbur terren, dollari më shumë. Si shpjegohet kjo? Çfarëdo të thotë për një europian barazimi me dollarin, për një amerikan barazimi me euron dhe për një shqiptar, që I përdor të dy monedhat, por kryesisht euro, ku sytë I kanë nga remitancat, pra paratë e emigrantëve? E ftuar në Ditarin e A2 CNN, Producentja Ekzekutive për Biznesin, Aurora Sulçe.