Euro dhe normat e interesit, Sejko: Leku po forcohet, politika monetare mund të shtrëngohet më tej

Publikuar më: 31/5/2023, ora 16:00

Euro dhe normat e interesit, Sejko: Leku po forcohet, politika monetare mund të shtrëngohet më tej

Publikuar më: 31/5/2023, ora 16:00

Sezoni turistik veror sipas parashikimeve edhe të Bankës së Shqipërisë do të bëjë që euro të zhvlerësohet më tej. Teksa konfirmoi qëndrimin se Banka Qendrore nuk do të ndërhyjë te kursi i këmbimit, guvernatori Sejko tha se një vendimmarrje e tillë do të çrregullonte ekuilibrat në treg.

Euro dhe normat e interesit, Sejko: Leku po forcohet, politika monetare mund të shtrëngohet më tej

Publikuar më: 31/5/2023, ora 16:00

Sezoni turistik veror sipas parashikimeve edhe të Bankës së Shqipërisë do të bëjë që euro të zhvlerësohet më tej. Teksa konfirmoi qëndrimin se Banka Qendrore nuk do të ndërhyjë te kursi i këmbimit, guvernatori Sejko tha se një vendimmarrje e tillë do të çrregullonte ekuilibrat në treg.