Euro ndal rënien, këtë javë në 116.6 lekë

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:28

Euro ndal rënien, këtë javë në 116.6 lekë

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:28

Për ata që presin para nga emigrantët, apo ata që kanë një shtëpi pushimi dhe kanë negociuar një çmim në euro me turistët, vjen një lajm i mirë. Euro ka ndalur pas një muaji rënien e fortë. Lajmi i keq, që prek edhe eksportuesit, është se ka ndalur në një nivel shumë të ulët prej 116.6 lekësh.

Euro ndal rënien, këtë javë në 116.6 lekë

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:28

Për ata që presin para nga emigrantët, apo ata që kanë një shtëpi pushimi dhe kanë negociuar një çmim në euro me turistët, vjen një lajm i mirë. Euro ka ndalur pas një muaji rënien e fortë. Lajmi i keq, që prek edhe eksportuesit, është se ka ndalur në një nivel shumë të ulët prej 116.6 lekësh.