Euro në pikiatë, parashikim i zymtë i ekspertëve – A2

Euro në pikiatë, parashikim i zymtë i ekspertëve

Monedha europiane pritet të pësojë një tjetër goditje deri në fund të dhjetorit. Parashikimi bëhet nga ekspertët e ekonomisë, sipas të cilëve, ecuria e euros do të kushtëzohet nga tërheqja e Bankës së Shqipërisë nga tregu valutor dhe sasia e valutës që do të futet për festat e fundvitit.