Eurobondi, qeveria finalizon procesin e huamarrjes dhe prezanton detajet

Publikuar më: 24/11/2021, ora 11:41

Eurobondi, qeveria finalizon procesin e huamarrjes dhe prezanton detajet

Publikuar më: 24/11/2021, ora 11:41

Gazetari Angelo Haruni jep detaje nga mbledhja e qeverisë që do të zyrtarizojnë sesi do të përdoren 650 milionë euro dhe sa do të ndihmojë ky ekonominë e vendit.

Eurobondi, qeveria finalizon procesin e huamarrjes dhe prezanton detajet

Publikuar më: 24/11/2021, ora 11:41

Gazetari Angelo Haruni jep detaje nga mbledhja e qeverisë që do të zyrtarizojnë sesi do të përdoren 650 milionë euro dhe sa do të ndihmojë ky ekonominë e vendit.