Europa dhe pandemia, Hungaria vendi më i goditur, Danimarka më pak e prekura

E njëjta pandemi, por eksperienca të ndryshme. Është një Europë me dy shpejtësi ajo e fotografuar në një raport të Këshillit të Europës për marrëdhëniet me jashtë, nën titullin “Ndasitë e padukshme të Europës, si po e polarizon Covid-19, politikën europiane?”.