“Europa, epiqendër e pandemisë”, OBSH: 500 mijë vdekje të mundshme deri në shkurt

Publikuar më: 4/11/2021, ora 14:48

“Europa, epiqendër e pandemisë”, OBSH: 500 mijë vdekje të mundshme deri në shkurt

Publikuar më: 4/11/2021, ora 14:48

Europa dhe Azia Qendrore janë edhe një herë epiqendra e pandemisë së Covid-19 me rreth 500 mijë vdekje të tjera që pritet të shënohen deri në 1 shkurt.