Europa me shifra rekord, rrugët bosh në Francë, qytetarët respektojnë izolimin

Shtetet europiane po përjetojnë shifra ditore rekord në pandemin e koronavirusit, ndërsa po ashpërsojnë dhe kufizimet për të shmangur një kolaps të mundshëm të sistemit shëndetësor. Në Francë është zbatuar gjerësisht shtetrrethimi me orar gjatë natës, teksa Italia po shton masat për të frenuar përhapjen e virusit.