Europa në luftë, rajoni “në luftë me Europën”, Shqipëria në “amnisti”

Publikuar më: 28/6/2022, ora 21:00

Europa në luftë, rajoni “në luftë me Europën”, Shqipëria në “amnisti”

Publikuar më: 28/6/2022, ora 21:00

Analisti Aristir Lumezi komenton ngjarjet e fundit të politikës në vend dhe rajon.