Europa nis kursimin e energjisë, nga fikja e dritave dhe kondicionerit, te reduktimi i ujit të ngrohtë

Publikuar më: 5/9/2022, ora 21:24

Europa nis kursimin e energjisë, nga fikja e dritave dhe kondicionerit, te reduktimi i ujit të ngrohtë

Publikuar më: 5/9/2022, ora 21:24

Nga mospërdorimi i kondicionerit, mbajtja e dyerve mbyllur e deri te reduktimi i ujit të ngrohtë janë disa nga masat që po marrin vendet europiane për të kursyer pas rritjes së çmimit të energjisë elektrike në nivele rekord.

Europa nis kursimin e energjisë, nga fikja e dritave dhe kondicionerit, te reduktimi i ujit të ngrohtë

Publikuar më: 5/9/2022, ora 21:24

Nga mospërdorimi i kondicionerit, mbajtja e dyerve mbyllur e deri te reduktimi i ujit të ngrohtë janë disa nga masat që po marrin vendet europiane për të kursyer pas rritjes së çmimit të energjisë elektrike në nivele rekord.