Europa po shkrin nga i nxehti, thyhen rekordet e temperaturave të larta, zjarret vijojnë

Publikuar më: 20/7/2022, ora 13:22

Europa po shkrin nga i nxehti, thyhen rekordet e temperaturave të larta, zjarret vijojnë

Publikuar më: 20/7/2022, ora 13:22

Nivelet rekord të temperaturave të larta po thyhen kudo në Europë, teksa vala e të nxehtit po shkrin pjesën perëndimore të kontinentit të vjetër. Zjarret vdekjeprurëse vijojnë të shkrumbojnë mijëra hektarë tokë, ndërsa është rritur dhe bilanci i viktimave nga kushtet ekstreme të motit.

Europa po shkrin nga i nxehti, thyhen rekordet e temperaturave të larta, zjarret vijojnë

Publikuar më: 20/7/2022, ora 13:22

Nivelet rekord të temperaturave të larta po thyhen kudo në Europë, teksa vala e të nxehtit po shkrin pjesën perëndimore të kontinentit të vjetër. Zjarret vdekjeprurëse vijojnë të shkrumbojnë mijëra hektarë tokë, ndërsa është rritur dhe bilanci i viktimave nga kushtet ekstreme të motit.