Europa rihap plazhet me masa sigurie

Europa ka nisur të rihapë plazhet, kafenetë dhe restorantet anës detit, teksa Bashkimi Europian bëhet gati gjithashtu të lejojë lëvizjen e lirë duke nisur nga 15 qershori. Vende si Greqia, Italia dhe Spanja, ku ekonomia mbështetet ndjeshëm te turizmi, me rikthimin në plazhe, kanë ndërmarrë masa si pajisja me maska, dezinfektimi dhe ruajtja e distancave ndërmjet pushuesve.