Europa tregon unitet përballë agresionit rus në Ukrainë

Publikuar më: 7/10/2022, ora 12:09

Europa tregon unitet përballë agresionit rus në Ukrainë

Publikuar më: 7/10/2022, ora 12:09

Pamjet e 40 liderëve europianë që rrethuan presidentin francez Emmanuel Macron në Pragë, ofruan një imazh simbolik të unitetit në kontinentin e përballur me krizën e sigurisë më të rëndë në dekada, dhe e bënë samitin inaugurues të Komunitetit Politik Europian një sukses fillestar për kreun e Elizesë që propozoi idenë pak muaj më parë.

Europa tregon unitet përballë agresionit rus në Ukrainë

Publikuar më: 7/10/2022, ora 12:09

Pamjet e 40 liderëve europianë që rrethuan presidentin francez Emmanuel Macron në Pragë, ofruan një imazh simbolik të unitetit në kontinentin e përballur me krizën e sigurisë më të rëndë në dekada, dhe e bënë samitin inaugurues të Komunitetit Politik Europian një sukses fillestar për kreun e Elizesë që propozoi idenë pak muaj më parë.