Europianët të lehtësuar, Rusia rinis furnizimet me gaz për kontinentin e vjetër

Publikuar më: 21/7/2022, ora 13:10

Europianët të lehtësuar, Rusia rinis furnizimet me gaz për kontinentin e vjetër

Publikuar më: 21/7/2022, ora 13:10

Rusia rinis furnizimet me gaz për Europën, duke rikthyer në funksion Nord Stream 1, pas përfundimit të punimeve të mirëmbajtjes. Qytetarët në kontinentin e vjetër patën reagime të përziera për këtë zhvillim, mes lehtësimit dhe kundërshtimit të shantazhimit nga Moska.

Europianët të lehtësuar, Rusia rinis furnizimet me gaz për kontinentin e vjetër

Publikuar më: 21/7/2022, ora 13:10

Rusia rinis furnizimet me gaz për Europën, duke rikthyer në funksion Nord Stream 1, pas përfundimit të punimeve të mirëmbajtjes. Qytetarët në kontinentin e vjetër patën reagime të përziera për këtë zhvillim, mes lehtësimit dhe kundërshtimit të shantazhimit nga Moska.