Eurostat për të vetëpunësuarit: Më të rrezikuar nga varfëria dhe përjashtimi social

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:38

Eurostat për të vetëpunësuarit: Më të rrezikuar nga varfëria dhe përjashtimi social

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:38

Të kesh një biznes në Shqipëri, nuk të bën më pak të rrezikuar nga varfëria. Midis rënies së xhiros, taksave e detyrimeve të tjera, të vetëpunësuarit deklarojnë sot vështirësi në mbajtjen e aktivitetit.

Eurostat për të vetëpunësuarit: Më të rrezikuar nga varfëria dhe përjashtimi social

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:38

Të kesh një biznes në Shqipëri, nuk të bën më pak të rrezikuar nga varfëria. Midis rënies së xhiros, taksave e detyrimeve të tjera, të vetëpunësuarit deklarojnë sot vështirësi në mbajtjen e aktivitetit.