Eventi në Vlorë, Kupa e Shqipërisë në Taekwondo

Publikuar më: 22/5/2023, ora 17:25

Eventi në Vlorë, Kupa e Shqipërisë në Taekwondo

Publikuar më: 22/5/2023, ora 17:25

Vlora organizoi edicionin e 29-të të Kupës së Shqipërisë në Taekwondo. 180 sportistë nga 8 ekipe zbritën në parket, nga mosha 4 deri në 38 vjeç. Interesi për këtë disiplinë mbetet gjithmonë i lart. “Duke filluar nga viti ’95 që kam filluar për herë të parë, ka pasur rritje sigurisht dhe e shohim te gocat, e kemi pasur shumë të vështirë të futeshin gocat, siç e shikon ka shumë goca nga lloj-lloj moshash”, u shpreh presidenti i Federatës, Ardian Caushi.

Eventi në Vlorë, Kupa e Shqipërisë në Taekwondo

Publikuar më: 22/5/2023, ora 17:25

Vlora organizoi edicionin e 29-të të Kupës së Shqipërisë në Taekwondo. 180 sportistë nga 8 ekipe zbritën në parket, nga mosha 4 deri në 38 vjeç. Interesi për këtë disiplinë mbetet gjithmonë i lart. “Duke filluar nga viti ’95 që kam filluar për herë të parë, ka pasur rritje sigurisht dhe e shohim te gocat, e kemi pasur shumë të vështirë të futeshin gocat, siç e shikon ka shumë goca nga lloj-lloj moshash”, u shpreh presidenti i Federatës, Ardian Caushi.